Σε μια καταπράσινη γαλήνια αυλή που «κρύβεται» σε απόσταση αναπνοής από τον κεντρικό δρόμο του οικισμού, ο Κερκυραίος σεφ Τάσος Ανδριώτης αναζητά με ζέση ποιοτικές πρώτες ύλες του νησιού και επαναπροσεγγίζει χαρακτηριστικές κερκυραϊκές γεύσεις με οδηγό τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Δοκιμάστε:Τόνο σε κρούστα πιπεριάς με ψητή αγκινάρα και ταραμά,καπελέτι με σαλάχι μπουρδέτο, αλλά και ψάρι ημέρας μπιάνκο, με κρέμα αγκινάρας και λουκάνικο.