ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2025 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Trizoni Exclusive

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Θεσσαλονίκη - Λαδάδικα - Λιμάνι

  231 054 2533

 trizoniexclusive.com/

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Trizoni Exclusive  - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Η εντυπωσιακή ξύλινη οροφή με τους φεγγίτες, η φυσική πέτρα, τα πορτογαλικά πλακάκια – έργα τέχνης στους τοίχους και το μεγάλο μπαρ στο κέντρο κάθε άλλο παρά παραπέμπουν σε ένα τυπικό εστιατόριο θαλασσινών. Και το Trizoni Exclusive κάθε άλλο παρά ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Ο Αστέριος Σούσουρας έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μενού που ισορροπεί ανάμεσα στις παραδοσιακές – και κάποιες μοναστικές – γεύσεις από τη μία, και τις πιο δημιουργικές τεχνικές από την άλλη, ενώ έχει και μια πολύ ενδιαφέρουσα κάρτα ωμών. Αφετηρία είναι πάντα οι ολόφρεσκες, υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Αξίζει να δοκιμάσει κανείς την ωμή παλαμίδα με τα εσπεριδοειδή, το καλαμάρι στα κάρβουνα με τη ρεβυθάδα και σίγουρα κάποια από τις κλασικές, παραδοσιακές συνταγές όπως το φρικασέ, το μπιάνκο ή το καλογερικό. Ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Υποψηφιότητες ανά την Ελλάδα