ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2019 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Ambrosia
ξεν. «Hyatt Regency Thessaloniki»

Ελληνική μοντέρνα κουζίνα

 Θεσσαλονίκη - Αεροδρόμιο

  2310/401234, 2310/401418

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Ambrosia - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Πιάτα με ρίζες στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας με τη σφραγίδα του βραβευμένου chef Απόστολου Αλτάνη. Νέα πνοή και σε πιάτα αναφοράς στην παραδοσιακή κουζίνα, χάρη στη χρήση φρέσκων φρούτων και λαχανικών, μυρωδικών και παραδοσιακών προϊόντων. Δοκιμάστε: Χταπόδι με κρέμα φασολιών και καραμελωμένο κρεμμύδι, καρπάτσιο αστακού με μαγιονέζα θαλασσινών και κάπαρη.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2019

Υποψηφιότητες 2019 ανά την Ελλάδα