ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2020 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Το Μανιτάρι

Ελληνική μοντέρνα κουζίνα

 Θεσσαλονίκη - Καλαμαριά - Νέα Κρήνη - Αρετσού

  2310/415289

 www.to-manitari.gr

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Το Μανιτάρι  - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Κομψό εστιατόριο που «κρύβεται» στον δεύτερο όροφο του Sofouli Center. Ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Παμπόρης δημιουργεί σύγχρονα και ενδιαφέροντα πιάτα με σαφείς αναφορές στην ελληνική γευστική παράδοση. Δοκιμάστε: τραβηχτή πίτα Μάνης με δροσερή κρέμα σπανακόπιτας και μελωμένα μοσχαρίσια μάγουλα στη γάστρα με πουρέ από ριγανάτες πατάτες φούρνου.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2020

Υποψηφιότητες 2020 ανά την Ελλάδα