Στον κλασάτο, urban χώρο του, ο «Βασίλαινας» έχει μεταφέρει στο
σήμερα τη φήμη του ονόματός του με κουζίνα που τιμά το ψάρι με
εξαιρετική πρώτη ύλη. Η θρυλική ταραμοσαλάτα ηγείται μιας σειράς
ορεκτικών και ωμών, όπως οι γαρίδες Αμβρακικού με γκρεμολάτα
μοσχολέμονου, το λιαστό χταπόδι και το λαβράκι καρπάτσιο, ενώ η
λίστα με τα κυρίως συνοδεύεται από πιάτα ημέρας και ψάρι με το
κιλό με τον τρόπο που θα επιλέξετε. Στα σύνθετα πιάτα του, ο σεφ
Μανώλης Γαρδέλης προβάλλει το ψάρι ατόφιο, με άψογο ψήσιμο,
όπως ο γιακάς σφυρίδας με χυλοπίτες σε μυρωδάτο ζωμό καφίρ
λάιμ ή η ψητή σκορπίνα σε γιουβέτσι με καπνιστή ντομάτα και
βασιλικό. Επιλεγμένα ελληνικά τυριά, καλοφτιαγμένα επιδόρπια και
μια πλούσια λίστα κρασιών συμπληρώνουν επάξια το τραπέζι.