ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2023 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Efisia
Ξεν. «Myconian Ambassador»

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Μύκονος - Πλατύς Γιαλός

  22890 24166

 www.efisiamyonos.com

Υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο & Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Efisia - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Χαλαρό κοσμοπολίτικο σκηνικό πλάι στη μεγάλη πισίνα του πολυτελούς ξεονοδοχείου. Ο έμπειρος σεφ Ηλίας Μάσλαρης εμπνέεται από συνταγές της ελληνικής παράδοσης και δημιουργεί καλοφτιαγμένα και νόστιμα πιάτα με τοπικές, εποχικές πρώτες ύλες στη φιλοσοφία farm to table, που υποστηρίζει το εστιατόριο. Δοκιμάστε τερίνα γαρίδας με σπανάκι σωτέ και σάλτσα Μαλαγουζιάς, μυκονιάτικο αρνί με γιαούρτι και καπνιστή μελιτζάνα, αστακομακαρονάδα Αιγαίου με φρέσκια ντομάτα, βασιλικό και bisque, ραβιόλι με τυροβολιά Μυκόνου και σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης. Επιμελημένη λίστα κρασιών.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2023

Υποψηφιότητες 2024 ανά την Ελλάδα