ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2022 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Ρόζας

Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα

 Σαντορίνη - Βουρβούλος

  22860/24378

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Ρόζας  - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Η Κατερίνα Τσοτσκολαούρη-Σταυροπούλου συνεχίζει την παράδοση του χώρου στον Βουρβούλο και κρατάει τα ηνία της κουζίνας. Το μενού συγκεντρώνει πιάτα από τη σαντορινιά παράδοση, τη βορειοελλαδίτικη γευστική κουλτούρα και την καταγωγή της μαγείρισσας, τα υλικά που χρησιμοποιούνται συλλέγονται από μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα με έμφαση στη Σαντορίνη και τη Μακεδονία, και οι γεύσεις είναι νόστιμες και σπιτικές. Δοκιμάστε μπαρμπούνι σαβόρο με γλυκόξινη ρεβιθάδα.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2022

Υποψηφιότητες 2023 ανά την Ελλάδα