ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2025 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Σεϋχέλλες

Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα

 Αθήνα - Μεταξουργείο

  211/1834789

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Σεϋχέλλες - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Έχοντας περάσει σε νέα εποχή με αλλαγή ιδιοκτησίας που έφερε στο τιμόνι δύο από τους πιο ενδιαφέροντες σεφ της νεότερης αθηναϊκής γενιάς, η γαστροταβέρνα - σημείο αναφοράς της πλατείας Αυδή, με τον ζεστό εσωτερικό χώρο και τα μπόλικα τραπεζάκια στα πεζοδρόμια και στην πλατεία,επενδύει σε ποιοτική πρώτη ύλη (αρκετά από τα κηπευτικά, λχ, έρχονται από οργανική φάρμα της Χαλκίδας) την οποία μεταχειρίζεται με παιχνιδιάρικη μπιστρονομική διάθεση, που αποφεύγει τις πολύπλοκες συνθέσεις και δεν ξεστρατίζει από το ρεπερτόριο των κλασικών ελληνικών γεύσεων. Τον μποέμ χαρακτήρα και τη στρατιά φανατικών θαμώνων διασφαλίζουν αφ’ ενός η παρεΐστικη διάθεση και το ζεστό, αλλά αποτελεσματικό σέρβις, αφ’ ετέρου οι φιλικές τιμές, που επεκτείνονται και στη λίστα κρασιών με ετικέτες από τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα και αρκετές φιάλες σε τιμές ευκαιρίας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Υποψηφιότητες ανά την Ελλάδα