Σε ένα ζεστό εσωτερικό που παραπέμπει σε κελάρι κρασιού αλλά και στο γαλήνιο σκηνικό ενός εξαιρετικά φροντισμένου κήπου, το Vinum, στο ξενοδοχείο Eagles Palace παρουσιάζει μια κουζίνα που έχει αδυναμία στο κρέας και εφάπτεται της ελληνικής παραδοσιακής κουλτούρας. Ο Executive Chef Συμεών Καραδουλαμάς και ο Head Chef Κωνσταντίνος Ηλίας μεριμνούν για προσεγμένα πιάτα με οικειότητα και μνήμη όπως το σιγομαγειρεμένο γιουβέτσι με φρέσκια σάλτσα ντομάτας, κριθαράκι και ξηρή μυζήθρα, την κρεατόπιτα με χωριάτικο φύλλο, το αρνάκι φρικασέ ή τα έξοχα ψημένα παϊδάκια - όλα με πολύ καλή πρώτη ύλη από κτηνοτρόφους της Χαλκιδικής. Η εμπειρία πλαισιώνεται από μία πληθωρική λίστα κρασιών στην οποία κυριαρχεί ο ελληνικός αμπελώνας.