Το μικρό, προσωπικό εστιατόριο του Γιώργου Ζαννάκη βρίσκεται σε έναν συνοικιακό δρόμο προς την Άνω Πόλη και αποπνέει σπιτική ατμόσφαιρα, απλώνοντας τα τραπέζια του σε δύο δωμάτια ενός παλιού οικήματος και ορισμένα ακόμα στο πεζοδρόμιο. Στην ανοικτή του κουζίνα στο βάθος του χώρου, ο ταλαντούχος σεφ εμπνέεται από ό,τι βρίσκει στην αγορά και παρουσιάζει έναν κατάλογο που αλλάζει σε καθημερινή βάση. Η μαγειρική του, μολονότι αυθόρμητη, εκκινεί σταθερά από το παραδοσιακό και το οικείο, φλερτάρει ενίοτε με άλλες κουλτούρες και δίνει γεύσεις με ένταση, καθαρότητα και βάθος. Τα ντολμαδάκια sushi με αμπελόφυλλο και καρπάτσιο από λαβράκι αλλά και το σκουμπρί στη σχάρα σε ένα δημιουργικό σαβόρο ενισχυμένο με cranberries αποτυπώνουν ανάγλυφα τη μοντέρνα ελληνική του σκέψη.