Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα
Χαλκιδική - Κρυοπηγή
2374 051945
Ένα από πολύ κλασικά στέκια της περιοχής, με περισσότερα από 30 χρόνια ιστορίας στη μαρκίζα του, ο «Κήπος της Ανθούλας», αλλάζει σελίδα, όνομα και τοποθεσία, περνώντας στην ομπρέλα, αλλά και την ευρύχωρη, δεντρόσκεπη αυλή του γειτονικού «Trizoni Sea Treasures», ως «Anthoula’s Traditional Food». Η κουζίνα εξακολουθεί να κινείται αμιγώς στη γεύση της ελληνικής παράδοσης, με την Ανθούλα Κρήτου να αναδεικνύει τη νοστιμιά των βιολογικών κηπευτικών που συγκεντρώνει ο σύζυγός της, Γιώργος, από τα οικογενειακά μποστάνια, ή επιλεγμένους παραγωγούς, αλλά και τα αγνά κρεατικά που συγκεντρώνει στην κουζίνα της, είτε περνώντας τα από τη σχάρα, είτε σιγομαγερεύοντάς τα στον ξυλόφουρνο.