ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2026 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Anthoula's

Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα

 Χαλκιδική - Κρυοπηγή

  2374 051945

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Anthoula's  - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Ένα από πολύ κλασικά στέκια της περιοχής, με περισσότερα από 30 χρόνια ιστορίας στη μαρκίζα του, ο «Κήπος της Ανθούλας», αλλάζει σελίδα, όνομα και τοποθεσία, περνώντας στην ομπρέλα, αλλά και την ευρύχωρη, δεντρόσκεπη αυλή του γειτονικού «Trizoni Sea Treasures», ως «Anthoula’s Traditional Food». Η κουζίνα εξακολουθεί να κινείται αμιγώς στη γεύση της ελληνικής παράδοσης, με την Ανθούλα Κρήτου να αναδεικνύει τη νοστιμιά των βιολογικών κηπευτικών που συγκεντρώνει ο σύζυγός της, Γιώργος, από τα οικογενειακά μποστάνια, ή επιλεγμένους παραγωγούς, αλλά και τα αγνά κρεατικά που συγκεντρώνει στην κουζίνα της, είτε περνώντας τα από τη σχάρα, είτε σιγομαγερεύοντάς τα στον ξυλόφουρνο.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Υποψηφιότητες 0 ανά την Ελλάδα